mandag 7. oktober 2013

Rangøya, 20.-22.sept


Hva har Brøttum og Baffin til felles? Jo, tre Brøtninger med hver sin Baffin kajakk representerte Lillehammer kajakklubb under årets padlesamling på Rangøya i slutten av september.  Og hvilken helg det ble – nok en gang
Vi drog oppover torsdag og var de første som kom. Det var således ikke no problem å finne seg en fin teltplass og bare nyte kvelden og finværet med en ankerdram i vakker solnedgang.
Fredagen opprant med strålende sol og litte grann vind, men såpass må det være. Vi fikk oss en fin padletur i skjærgården med strandhugg og fyring av primus. Når vi kom hjem på ettermiddagen begynte folket å strømme på. Vi ble vel i alt 80-90 stk og stemningen var som alltid høy. På fredag kveld var det samling i forsamlingslokalet med kaffe og kaker og lysbildeforedrag fra to unge karer som hadde padla Norge på langs. 
Lørdag var det litt mer bustete vær på formiddagen. Vi hadde meldt oss på ”rull og tull” på ettermiddagen og rakk således en liten tur ut i bølgene før dette. Været bedret seg og innen ”rull og tull” starta så var det bare godværet igjen. Her ble det andejakt, balansetrening og selvsagt øving på rulla. Artige to timer og full fart hele tida.
På kvelden var det atter samling i forsamlingslokalet og da stod det som vanlig nydelig bacalao på menyen og kaffe og kaker. Det ble som det bruker;  en riktig så trivelig aften.
Natt til søndag var det skikkelig bustete utafor teltet, regn og blest gjorde det veldig godt nede i soveposen. Men innen vi stakk nesa ut så var det atter fint vær. To av oss bestemte oss for å dra ut i litt mer uryddig farvann og trene rulle og kameratredning der. Både nyttig og artig å holde på i litt grov sjø – det er jo gjerne da man går rundt..
Nok en vellykket helg på Rangøya og vi kan bare anbefale flere å bli med neste år!

Hanne Jarmann Larsen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar