søndag 3. november 2013

Tjøme 25-27 oktober


Tjøme 25.-27. oktober
Høstens siste tur gikk i år til Tjøme hvor vi som vanlig leide hytte av Holme Gård rett ved Hvasser. Hytta lå ca 5 meter fra vannkanten så vi kunne nesten padle rett utifra verandaen. Dette var ingen annonsert klubbtur, men de som vanligvis er interessert i tur ble kontaktet. Og således fikk Dag sin første tur med saltvann under kjølen.
Vi ble 3 stk, Dag, Jan og undertegnede. Jan drog i forveien så når Dag og jeg ankom hytta tidlig fredag kveld ventet Jan med oppvarma hytte og ferdig middag.
Værmeldingene var ikke all verdens for helga – vi ble lovet mye av både regn og vind. Det ble ei vindfull helg, men lørdagen kunne også by på strålende sol. Pga vinden holdt vi oss innaskjærs lørdag og fikk oss en fin tur i alt fra helt blikk stille til hard motvind. Etter en liten hvil på hytta så fant vi oss ei stille bukt og hadde litt rull & tull. Og etter mange forsøk så kom Dag hele veien rundt helt på egenhånd. Dette ble behørig feiret med ankerdram når kvelden kom.
Søndagen opprant enda mer vindfull og høljende regnvær. Da var det godt å ha ei trivelig hytte å være i, men ut på vannet måtte vi jo. Fant ut at det var perfekt vær for rull, tull og bading. Så da ble det et par timer med forskjellige øvelser som gjør deg våt i luggen, men trygg i kajakken.
Nu er sesongen over for undertegnede og skia står for tur. Men vips så er det atter vår og man kan glede seg til nye, flotte opplevelser i kajakken.

Hanne Jarmann Larsen


2 kommentarer:

  1. Ser veldig flott ut. Dro dere til verdens ende?

    SvarSlett
    Svar
    1. Nei, holdt oss lenger inn pga sterk motvind. Men flott var det :)

      Slett